Streekkrant De Uitkomst

Word 'Vriend van De Uitkomst'!

We zijn een onafhankelijk nieuwsblad en dat willen we blijven. In deze tijd is dat niet altijd makkelijk. We zijn ambitieus en willen in de toekomst nog meer lokaal nieuws bij u in huis brengen. Bovendien willen we de bezorging verbeteren en nog meer mooie rubrieken als Dorpsgezichten en Poldermodel gaan maken.

Vriend van De Uitkomst

Een mooie krant met voordeel? Word ‘Vriend' van De Uitkomst!

U kunt ons daarbij helpen. Door ‘vriend van De Uitkomst’ te worden helpt u ons de krant te maken die u graag wilt lezen. Dat is natuurlijk een grote plus. Maar u kunt ook letterlijk winst halen uit deze vriendschap. Als wij u als ‘vriend van De Uitkomst’ mogen begroeten dan kunt u 1 x per jaar een 10 x 10 cm familiebericht plaatsen. U kunt hierbij denken aan het feliciteren van uw familielid danwel vriend of vriendin met bijvoorbeeld hun verjaardag, diploma, huwelijk... etc. (geen overlijdensberichten)

Profiteer van aanbiedingen!

Ook zal er jaarlijks een aantal aantrekkelijke aanbiedingen in De Uitkomst gepubliceerd worden. Naar aanleiding van deze publicaties kunt u op vertoon van de unieke ‘vriendenpas’, die u van ons ontvangt, uw voordeel doen bij de desbetreffende lokale ondernemer. U kunt daarmee uw bijdrage van € 15,- al heel snel terugverdienen. U wordt 'vriend van de Uitkomst' voor 1 jaar, waarna uw lidmaatschap automatisch stopt.

Vul onderstaand formulier in en word Vriend van de Uitkomst!

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.:
Adres:
Postcode:          Plaats      
Telefoonnummer: 
Betaalwijze:
Ik maak zelf €15,- over op bankrekeningnr. 55.73.26.362 t.n.v De Uitkomst

Eenmalige machtiging van €15,-, mijn rekeningnummer is: